Vitaliteit-Analyse

Dit is dé analyse om de gezondheid van je paard op een gemakkelijke manier te monitoren…

Dé vitaliteit analyse geeft je inzicht in de algehele gezondheid van je paard. Zoals ik vaak zeg  “een paard pas kreupelen wanneer hij uitgecompenseert is”. Dit wil je uiteraard voor zijn. Wist je dat voeding voor 70% bepaald hoe gezond je paard is en zal blijven. Zo kan een pees blessures niet alleen voortkomen vanuit slechte beweging maar ook vanuit verkeerde voeding, vaak tekorten!!

Zo kan het lichaam bij tekorten. Belangrijke mineralen gaan onttrekken uit de spieren. De spieren zijn hierdoor minder flexibel en dit gaat tenkoste van de pezen die aan het uiteinde zitten van deze spieren. Uiteindelijk zullen de spieren ook de wervelkolom scheef gaan trekken en krijg je verkeerde belasting op de gewrichten!

Maar ook bij een teveel! Want “baat het niet schaad het niet” gaat niet helemaal op! Zeker niet wanneer je paard al een verminderde fuctie heeft van de lever. Hierdoor kunnen afvalstoffen zich gaan ophopen. Bij een te hoge toxische belasting kan je paard allerlei symptomen krijgen. Van gewrichtsproblemen tot huidaandoeningen!

Wat geeft een vitaliteit analyse jou voor inzichten…

In de praktijk heb ik al veel paarden mogen helpen met de vitaliteit analyse. Ook paarden die regulier uitbehandelt waren en dat we via de vitaliteit analyse en de kuur op maat deze paarden weer in goede gezondhied hebben gekregen. Zo is ieder paard uniek en heeft zijn eigen struikel blokken. Met de vitaliteit analyse weet jij de gezondhied en de struikelblokken van je paard en waar je op moet letten om je paard gezond te houden. 

 • Vitaliteit van de organen
 • Vitaliteit van de grote groepen
 • Analyseren van vitaminen , mineralen en enzymen tekorten
 • Advies op maat

De analyse gebeurt met een biotensor & lecher antenne

Alles is energie en alles bestaat uit verschillende trillingen. Wanneer jij een plukje haar opstuurt van je paard dan kan ik met de lecher antenne de vitaliteit van alle organen en grote groepen doormeten.

Hierna ga ik nog verder doormeten met de biotensor en energetisch. Om te kijken wat precies de oorzaak is en wat de vitaliteit van je paard omlaag haalt, hoelang dit al bezig is en wat ervoor nodig is om dit weer in balans te krijgen.

“Het hoesten is eindelijk opgelost”

Door de vitaliteit analyse. Kregen we een goed inzicht waardoor mijn paard bleef hoesten. Hierdoor was een scopie niet meer nodig. Het waren namelijk niet zijn longen maar een verstoring in de stofwisseling. Na het inzetten van de kuur was het hoesten met 2 weken weg. Zijn mest was veel beter en het verzamelen ging veel beter omdat hij geen last meer had van zijn buik.

“De gallen waren eindelijk stabiel en haar benen bleven droog”

Mijn paard bleef kampen met actieve gallen en peesblessures. Regulier konden we niet veel meer doen. Door de vitaliteit analyse hebben we een tekort kunnen vinden. Na het inzetten van natuurlijke kruiden en het aanvullen van tekorten kreeg ik een heel ander paard veel lekkerder in haar vel en haar benen zijn nu droog en stabiel! We zijn er  nog niet maar ik heb er weer alle vertrouwen in!

“Gewoon even checken, bleek het allemaal toch beter te kunnen”

Ik wilde graag controleren of alles goed ging kwa gezondheid bij mijn paard. Ik merkte soms wel dat de ene training meer van hem vroeg dan de andere. Door de vitaliteit analyse kwamen er toch wat tekorten uit. Door deze aan te passen in de voeding merk ik dat mijn paard lekkerder in zijn vel zit en stabieler blijft in de training! Paard blij & ik blij!

Zo gaat de vitaliteit analyse in zijn werking…

Je schrijft je onderin in via het aanmeld formulier. Dan ontvang je van mij een mail met alle instructies. 

Je schrijft je in via onderstaand formulier. Je krijgt dan via de mail een link naar een invul formulier over jouw paard en hoe je de haren naar mij toe kunt sturen. 

Zodra het haar binnen is ga ik ermee aan de slag. Ik meet alles door van organen tot tekorten en waar er te grote verschillen zijn. Dit alles werk ik voor je uit in een verslag.

Dit verslag krijg je toegestuurd met alle bevindingen. Ook zal ik advies geven hoe je dit kunt voorkomen of waarmee je jouw paard gezonder kunt krijgen. Aan de hand van het verslag kunnen we een belafspraak inplannen zodat ik alles rustig aan je uit kan leggen!

Wil je meer inzicht in:

– Of de stofwisseling van je paard optimaal is?

– Of je paard geen infecties draagt?

– Of de hormoon balans van je paard gezond is?

– Of je paard geen interne problemen aan het ontwikkelen is?

– Of je paard geen vitaminen, mineralen tekort aan het opbouwen is?

– Wat een goede verhouding in voeding is voor je paard om hem optimaal te ondersteunen tijdens de training….

Omdat de gezondheid van je paard onbetaalbaar is!!

Zeker weten dat je paard geen tekorten heeft waar blessures uit kunnen voortbestaan?

Extra stukje ondersteuning in het management voor je paard?!  Doe dan nu de vitaliteit analyse

Betaalformulier Vitaliteit analyse

 • Prijs: 79,00 €
 • 0,00 €
 • American Express
  MasterCard
  Visa
  Supported Credit Cards: American Express, MasterCard, Visa
   

Veel gestelde vragen

Moeten de haren per express verstuurd worden?

Wanneer je de haren verzameld en gelijk in een aluminium folie wikkelt dan blijft alles intact. Wel is het fijn als je het zo snel mogelijk op de bus doet. Het kan gewoon met de brievenpost.

Wat kan ik met de analyse?

Je kunt heel makkelijk aflezen wat er mis is en waar je verbetering uit kunt halen. Goede voeding is essentieel en doordat je deze optimaal kunt afstemmen op je paard zul je al een veel gezonder paard krijgen. Je krijgt de juiste proportie’s om te voeren. En eventueel een kuur op maat om alle interne processen bij je paard te verbeteren.

Waaruit bestaat een kuur op maat?

Soms heeft een paard tekorten opgelopen en is verandering van voeding niet genoeg om deze tekorten aan te vullen. Ik meet dan helemaal door wat jouw paard nodig heeft om er bovenop te komen. Dit kan zijn; homeopathie, celzouten, kruiden, essentiële olie. Eigenlijk alles wel wat er in de natuurlijke geneeskunde voorkomt. De bedoeling met zo’n kuur is om het paard een boost te geven zodat het paard na de kuur alles weer zelf kan. Het zelfherstellend vermogen activeren! Deze kuur staat vrij van de vitaliteit analyse en is aan jou om dot door te voeren.

Wat is een lecher-antenne?

De lecher-antenne kun je vergelijken met een radio antenne. Er zijn wel 1000 frequenties waarmee ik bepaalde cellen en weefsels in het lichaam door kan meten. Hieruit kan ik meten of een cel gezond, ziek of ziekmakend is. Alles begint uiteindelijk van binnen. Wat we zien is vaak maar een topje van de ijsberg. Met de lecher kan ik ook doormeten op intoleranties, infecties & ziekte. 

Waarom een vitaliteit analyse?

Een vitaliteit analyse geeft je inzicht in de gezondheid van jouw paard. Grote fysieke klachten komen soms pas na jaren van tekorten naar boven. Het is dan een lange weg om dit allemaal weer te verbeteren. Dus waarom niet zorgen dat het niet zo ver hoeft te komen?

Wat is een biotensor?

Een biotensor is een bio-technisch meet apparaat. Met dit appraat kan ik heel precies doormeten hoeveel tekorten er zijn. Wat de oorzaak is. En welke voedings aanpassingen er nodig zijn om weer optimale gezondheid te krijgen. 

Ontdek hoe jij jouw paard in optimale staat krijgt

Ontdek de 5 meest voorkomende blokkades bij paarden, hoe jij deze eerder kunt herkennen en ook hoe je deze kunt voorkomen of oplossen!

Je hebt je succesvol ingeschreven en e-book is naar je onderweg

Ontdek hoe jij jouw paard in optimale staat krijgt

Ontdek de 5 meest voorkomende blokkades bij paarden, hoe jij deze eerder kunt herkennen en ook hoe je deze kunt voorkomen of oplossen!

Je hebt je succesvol ingeschreven en e-book is naar je onderweg