Mijn naam is Sandy

Paardenmeisje in hart en nieren. Mijn eigen paard is voor mij de drijfveer geweest achter alle opleidingen en cursussen die ik tot nu toe gevolgd heb. Gelukkig heeft hij nooit iets gemankeerd, maar toen ik eenmaal de verantwoordelijkheid had voor een eigen paard, werd ik toch wel nieuwsgierig hoe het kon dat er zoveel paarden met blessures kampen. 

Dat is dan ook de reden dat ik meer wilde weten over het functioneren van het paardenlichaam, en daarom ben ik in 2012 begonnen met de opleiding paardenmasseur bij het NHI. Deze eenmaal afgerond en de nodige massages te hebben gegeven werd ik toch nieuwsgierig naar meer.  

Uiteindelijk ben ik nu zover dat ik vanuit de holistische kijk behandel. Eerst de binnenkant goed krijgen en dan buitenkant los maken. Want andersom heeft nooit een blijvend effect…

Fijne osteopathe, behandelt met geduld en rust. Heeft veel kennis van zaken en ze legt ook veel uit. Blij mee!

Roxanne van de Riet

Hele fijne behandeling voor mijn paardje met de Lecher antenne.. erg interessant & sandy heeft veel kennis!

Rowan van Beest

Míjn paard laten behandelen door Sandy, liep echt na een paar weken beter in de aanleuning en was veel losser. Sandy deelt ook veel kennis

Patricia Hendrikse

OVER

MIJN MISSIE 

Mijn doel is naast het behandelen en gezonder maken van paarden ook de eigenaar meer inzicht te geven in het kunnen van hun paarden.

Ieder paard heeft een andere bouw en heeft zijn goede en slechte kanten. Maar wanneer je dit in optimale conditie houd dan is er heel veel mogelijk.

Ik vind het belangrijk dat paarden gezond en gelukkig zijn in de sport en daarmee hun volle potentie kunnen laten zien. Maar ook dat eigenaren meer inzicht krijgen in de problemen waar zei tegen aan lopen en dat met goed management een hoop op te lossen is

acHTERGROND

Opleidingen, cursussen & trainingen

 

  • 2012-2013 > NHI – Paardensportmasseur
  • 2013-2016 > HSA – Paarden osteopathie
  • 2015 > HSA – Fascia release technieken
  • 2018 > Equine studies – Dissectie van het gehele paard
  • 2018 > Healthcare academie- Lecher-antenne
  • 2019 > Doterra – Homeopathie & Aromatherapie
  • 2019 > Triggerpoint therapie – Niel Asher
  • 2020 > Ella Vissers – Biotensor humaan en paard 
  • 2020 > Equine studies – Kinesiology taping 
  • 2020 > Blauwe Hengst – Basis voeding paard 

Kom in contact

 

12 + 15 =

Ontdek hoe jij jouw paard in optimale staat krijgt

Ontdek de 5 meest voorkomende blokkades bij paarden, hoe jij deze eerder kunt herkennen en ook hoe je deze kunt voorkomen of oplossen!

Je hebt je succesvol ingeschreven en e-book is naar je onderweg

Ontdek hoe jij jouw paard in optimale staat krijgt

Ontdek de 5 meest voorkomende blokkades bij paarden, hoe jij deze eerder kunt herkennen en ook hoe je deze kunt voorkomen of oplossen!

Je hebt je succesvol ingeschreven en e-book is naar je onderweg