Mijn naam is Sandy

Paardenmeisje in hart en nieren.

Mijn eigen paard is voor mij de drijfveer geweest achter alle opleidingen en cursussen die ik tot nu toe gevolgd heb. Gelukkig heeft hij nooit iets gemankeerd, maar toen ik eenmaal de verantwoordelijkheid had voor een eigen paard, werd ik toch wel nieuwsgierig hoe het kon dat er zoveel paarden met blessures kampen.

Dat is dan ook de reden dat ik meer wilde weten over het functioneren van het paardenlichaam, en daarom ben ik in 2012 begonnen met de opleiding paardenmasseur bij het NHI. Deze eenmaal afgerond en de nodige massages te hebben gegeven werd ik toch nieuwsgierig naar meer.

Uiteindelijk ben ik nu zover dat ik vanuit de holistische kijk behandel. Eerst de binnenkant goed krijgen en dan buitenkant los maken. Want andersom heeft nooit een blijvend effect…

“Fijne osteopathe, behandelt met geduld en rust. Heeft veel kennis van zaken en ze legt ook veel uit. Blij mee!”
“Hele fijne behandeling voor mijn paardje met de Lecher antenne.. erg interessant & sandy heeft veel kennis!”
“Míjn paard laten behandelen door Sandy, liep echt na een paar weken beter in de aanleuning en was veel losser. Sandy deelt ook veel kennis”

MIJN MISSIE

Mijn doel is naast het behandelen en gezonder maken van paarden ook de eigenaar meer inzicht te geven in het kunnen van hun paarden.
Ieder paard heeft een andere bouw en heeft zijn goede en slechte kanten. Maar wanneer je dit in optimale conditie houd dan is er heel veel mogelijk.
Ik vind het belangrijk dat paarden gezond en gelukkig zijn in de sport en daarmee hun volle potentie kunnen laten zien. Maar ook dat eigenaren meer inzicht krijgen in de problemen waar zei tegen aan lopen en dat met goed management een hoop op te lossen is

Opleidingen, cursussen & trainingen

Hieronder vindt je een overzicht van alle cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd. Ieder jaar probeer ik meerdere seminars bij te wonen en volg ik de wetenschap nauw om alle nieuwe ontwikkelingen ook in mijn praktijk toe te voegen. 

2012 - 2013 NHI – Paardensportmasseur
2013 - 2016 HSA – Paarden osteopathie
2015 HSA – Fascia release technieken
2018 Equine studies – Dissectie van het gehele paard
2018 Healthcare academie- Lecher-antenne
2019Doterra – Homeopathie & Aromatherapie
2019Triggerpoint therapie – Niel Asher
2020Ella Vissers – Biotensor humaan en paard
2020Equine studies – Kinesiology taping
2020Blauwe Hengst – Basis voeding paard
2021Blauwe Hengst – Epi genetische orthomoleculaire voeding voor paarden