Je paard blij, gezond en fit! Wie wil dit nou niet?

In de BGF training leer je aan de hand van 5 stappen je paard begrijpen op een ander niveau. De basis die iedere ruiter zou moeten kennen om zijn paard gezond en fit te trainen!

In deze 5 stappen ga je leren welk karakter jouw paard heeft en welke behoeftes hierbij horen, welke voeding geschikt is voor jouw paard, leer je jouw paard zijn lichaam beter te gebruiken aan de hand van stretchen, kun je jouw paard leren te ontspannen met een massage na een zwaardere training en leer je grondwerk oefeningen die je paard helpen om zijn lichaam los en soepel te bewegen. 

Loop je samen met je paard tegen allerlei klachten aan? Droomde je van wedstrijden rijden en altijd plezier met je paard en kan dit nu niet omdat je paard niet helemaal fit is?

Heb je vaak het gevoel dat…

" Maak de verandering van onzeker naar zelfvertrouwen en vorm samen met je paard een team. "

Ik geloof dat de dromen die je hebt samen met je paard haalbaar zijn. Mits je er zelf tijd en toewijding voor wilt geven. Want elk paard zal zijn beste beentje voor zetten. Alleen wanneer je paard dit niet kan door lichamelijke problemen vanuit training, voeding of wat dan ook, dan pas komt de miscommunicatie. Het voelt nu misschien onhaalbaar, maar ik weet zeker dat het haalbaar wordt voor jullie wanneer we het in kleine stapjes opsplitsen. 

Van ieder paard kunnen we iets leren en dit paard is niet voor niks op jouw pad gekomen!

Speciaal voor de ruiter die weer met plezier en focus wil gaan samenwerken met haar paard heb ik de online BGF training opgezet. Hierin leer je alle facetten die je moet weten om je paard blij, gezond en fit te krijgen maar ook zeker te houden. Zodat jullie alle dromen kunnen gaan vervullen die je hebt. 

Je zult zelf weten wat je paard nodig heeft zonder alle bemoeienissen van andere eigenaren. Want jij weet wat jouw paard nodig heeft en je kunt hier op inspelen.

"Je leert de basis die iedere ruiter zou moeten kennen om zijn paard fit en gezond te trainen!"

De tijd is nu om aan de slag te gaan.

Als jij zelf de verantwoordelijkheid wilt pakken voor de gezondheid van je paard.  En hier een dagelijkse routine van wilt maken.

Wanneer je niet meer onzeker wilt worden van andermans adviezen. Maar zelf voor 100% weet wat je paard nodig heeft, zodat je die verantwoordelijkheid volledig kunt pakken en je niet meer schuldig hoeft te voelen. 

Je het meteen wilt weten wanneer je paard ergens last van heeft, zodat je hier ook gelijk op kunt inspelen. 

Als je niet meer je geld kwijt wilt zijn aan voeding die je paard niet ondersteund. Maar als je echt wilt weten wat wel en wat niet werkt voor jouw paard. En ook wanneer er iets verandert dat je gelijk weet hoe je hier op in kunt spelen. 

Wanneer je grote problemen voor wilt zijn en je paard gezond ouder wilt laten worden. 

Dan is het NU de tijd om in te stappen en af te rekenen met de klachten waar jullie al langere tijd tegen aan lopen. 

Wie ben ik…

Mijn naam is Sandy, ik ben de laatste 15 jaar actief in de paarden. Begonnen als masseur voor paarden en de laatste 8 jaar als osteopaat en voedingsconsulent voor paarden Na de osteopathie opleiding heb ik mij verder verdiept in bioresonantie. En daarna verder in orthomoleculaire voeding voor paarden. 

Ik kwam er namelijk achter dat alleen osteopathie niet altijd genoeg was. Zeker wanneer het paard al een blessure had gehad of afwijkingen had in de lichaamsbouw. Zo ben ik begonnen met het meegeven van oefeningen aan mijn klanten om hun paarden tussentijds sterker te maken en langer soepel te houden tussen behandelingen. Ook voeding neem ik mee tijdens mijn behandelingen en zag zo flinke vooruitgang bij deze paarden. Het hele management om het paard heen moet kloppen om je paard gezond te houden. 

Mijn passie ligt bij de warmbloed paarden in de dressuur sport. Helaas worden de warmbloedpaarden steeds sensibeler en complexer kwa lichaamsbouw. Dit heb ik ook ervaren met mijn eigen merrie die lastiger is dan mijn vorige ruin. Ik merkte dat alleen trainen haar niet genoeg hielp maar juist door oefeningen naast het trainen en voor het trainen te doen, maakte ze enorme sprongen vooruit. Daar waar iedereen mij adviseerde de handdoek in de ring te gooien heb ik haar nu sterker kunnen maken dan ooit. En zowel haar als mezelf het vertrouwen kunnen geven en hebben we elkaar op een heel ander niveau leren kennen. 

Dit wens ik ook voor jou. Vandaar dat ik al mijn kennis en kunde heb gebundeld in deze online training. 

 

Wat ga je leren in de Blij Gezond en Fit paard training?

Je bent misschien al een tijdje aan het aanmodderen. En je blijft het liever zelf proberen.

Je hebt misschien al een ander zadel aangeschaft in de hoop dat dit jullie verder zou brengen.

Al tijd en geld geïnvesteerd in een ander hoofdstel en bit. 

Misschien heb je al lessen gevolgd van verschillende trainers, met maar kort verbetering.

Al geld geïnvesteerd in allerlei producten om je paard soepel te krijgen wat allemaal amper of maar even werkt. 

Je laat je paard regelmatig los laat maken, met maar kort profijt

Al met al doe je er alles aan maar die stijgende lijn blijft maar achter. En de twijfel blijft toeslaan of je het op deze manier wel goed doet. 

Wanneer je paard structureel zijn lichaam verkeerd gebruikt zal alles maar tijdelijke verbetering geven. Pas wanneer je het spiergeheugen kan veranderen bij je paard kan je paard zijn lichaam ook op een goede en gezonde manier belasten. 

"Jij bent de personal trainer van je eigen paard!"

Ben jij klaar om af te rekenen met alle onzekerheden en lekker aan de slag te gaan met je paard?

Omdat dit de pilot training is kost de training nu maar €297,- dit is een eenmalige aanbieding. De prijs zal hierna alleen maar hoger worden omdat de inhoud zo onwijs waardevol is en iedere keer meer zal worden. Je hebt ook de keuze om in termijnen te betalen. 

Wat krijg je allemaal waneer je meedoet met de BGF training?

DIT IS EEN TOTALE WAARDE VAN €994,- MAAR ALLEEN NU KUN JE INSTAPPEN VOOR DE PILOT PRIJS VAN €297,- 

DAT IS EEN KORTING VAN WEL €697,-

Wat maakt mijn behandeling anders?

Doormeting met de lecher-antenne. Hiermee komen vaak al veel klachten naar voren die anders soms niet gezien worden. Het verklaart vaak ook bepaalde blokkades binnen het lichaam. 

Het voedingsadvies. Wanneer je paard dagelijks niet de juiste bouwstenen binnen krijgt valt het al gauw terug in oude patronen en dat wil ik hiermee voorkomen. 

Het meegeven van oefeningen. Wanneer een blokkade al langer aanwezig is geweest kunnen soms spieren verkort raken. Dit kan ik tijdens de behandeling niet volledig oplossen dat heeft tijd nodig. Door de juiste oefeningen dagelijks te herhalen help je die spieren sneller weer terug te komen in de correcte stand. 

Een uitgebreid verslag. Waar je de meting, de behandeling, de blokkades, de voeding en de oefeningen op kunt vinden. Omdat je vaak niet alles kunt onthouden wat ik je meegeef. 

Advies kwa training, rust en herstel. Ieder paard heeft zijn eigen belasting graad, ik help je hierin meer duidelijkheid te krijgen zodat je op de juiste manier je paard kunt trainen. 

Na de behandeling ben ik altijd telefonisch of via de mail bereikbaar wanneer je meer vragen hebt gekregen.