Plan een afspraak of neem contact op

SPECIAAL OP MAAT GEMAAKT

Heb je vragen over de behandelingen? Mail, bel of Whatsapp me.

Wil je graag een behandeling inplannen? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.

Wanneer ik aan het behandelen ben kan ik de telefoon niet opnemen, dus bij geen gehoor stuur gerust een Whatsapp, dan neem ik later contact met je op.

BOEK NU GEMAKKELIJK VIA HET ONDERSTAAND FORMULIER JE AFSPRAAK ❤️

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn paard blessure preventief laten behandelen hoe werkt dit?

Bij een eerste kennismaking/ behandeling vertel ik jou meer over de zwakke plekken van jouw paard. We kunnen dan samen aan de hand van zij herstel na een behandeling kijken hoe vaak jouw paard behandelt moet worden om hem blessure vrij te houden. Meestal is dit wel x in de 3 a 4 maanden. Mocht je paard nou tussen tijds een keer vast gelegen hebben of er is wat anders gebeurt trek dan eerder aan de bel!

Mijn paard is kreupel wat nu?

Wanneer jouw paard kreupel is dan heb je waarschijnlijk een advies gehad van de dierenarts en deze moet je dan ook gewoon volgen. Wel kun je jouw paard ondersteunen door hem regelmatig te masseren. Door de massage help je de door bloeding hierdoor kan je paard sneller herstellen en je houdt de spieren van je paard zo beter in conditie en is er minder inval. Weet je niet hoe je jouw paard kunt masseren? Ik geef de workshop dus je kunt het zo leren.

Hoe weet ik of mijn paard een behandeling nodig heeft?

Je paard laten controleren eens in het half jaar is helemaal niet gek! Eigenlijk zou een therapeut voor je paard laten komen net zo normaal moeten zijn als je zadelmaker. Een behandeling kan nooit kwaad en er is altijd verbetering te zien en/of te merken ook al lijkt er van tevoren niks mis te zijn. Daarnaast is het fijn om te weten dat je paard helemaal gezond is en de trainingen goed aan kan!

Wat is het verschil tussen mijn behandeling en die van anderen?

Ik probeer met mijn behandelingen echt de oorzaak van het probleem te vinden zodat het paard niet na 3 maanden weer terug valt. Door mijn verschillende opleidingen en cursussen heb ik meerdere technieken geleerd om een paard weer in balans te krijgen. Soms heeft het paard 1 behandeling nodig en soms meer. Ik kijk echt naar het individu. Ook geef ik veel informatie aan de eigenaar en tips & tricks om je paard zelf gezond en gelukkig te houden. En werk ik graag samen met de eigenaar aan de gezondheid van haar paard!