Privacy Verklaring

 

SJ Osteopathie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die je verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om mijn diensten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor andere zaken zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

SJ Osteopathie gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een behandeling bij mij boekt, heb ik je naam, (bezoek)adres en telefoonnummer nodig om een factuur op te maken, de behandeling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Betaling van je aankoop verloopt contant, via de ABN Amro Bank met Tikkie of op factuur met overmaken via de beschermde omgeving van je eigen bank. Hiervoor worden je naam en de betaalgegevens gebruikt.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers, helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je (voor)naam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 2 keer per maand de nieuwsbrief met daarin alle ins and outs over osteopathie en meer kennis over het paardenlichaam.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik, voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten, de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten en diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen

SJ Osteopathie werkt samen met de volgende partijen:

    • De ABN Amro bank ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van de ABN Amro bank voor meer informatie.
    • Strato is de host van deze website. Alle gegevens die je via mijn website ter beschikking stelt, worden opgeslagen op de servers van Strato. Strato heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen, op grond van de verwerkingsovereenkomst, verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier, op grond van een wettelijk voorschrift, toe gehouden zijn.
    • Externe boekhouder, voor een correcte bedrijfsadministratie
    • Adverteren doe ik op Facebook en Instagram. Daarnaast maak ik ook gebruik van Facebook Messenger. Facebook (waaronder ook Instagram en Messenger vallen) is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Facebook voor meer informatie.
    • Voor het verzenden van nieuwsbrieven maak ik gebruik van Mailblue. Mailblue heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen, op grond van de verwerkingsovereenkomst, verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier, op grond van een wettelijk voorschrift, toe gehouden zijn.
    • Voor het tonen van video’s op mijn website, maak ik gebruik van de embed mogelijkheid van YouTube. YouTube is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Google (waaronder YouTube valt) voor meer informatie.
    • Voor het analyseren van mijn website en blog, met als doel het verbeteren van mijn website en blog, maken ik gebruik van Google Analytics en Google Search Console. Google heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen, op grond van de verwerkingsovereenkomst, verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift, toe gehouden zijn. Voor meer informatie verwijs ik je ook graag naar de privacyverklaring van Google.
    • Ter beveiliging van mijn website maak ik gebruik van een anti-spam plugin. Deze plugin heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen, op grond van de verwerkingsovereenkomst, verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift, toe gehouden zijn

Cookies

Daarnaast gebruikt SJ Osteopathie cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je, bij een bezoek aan de website, niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan de website daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van mijn bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, social media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je mij toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je mij hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je mij hebt gevonden. Deze kennis gebruik ik om mijn AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van een code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

SJ Osteopathie verkoopt je gegevens niet

SJ Osteopathie zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een behandeling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard ten behoeve van de belastingdienst.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door SJ Osteopathie opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een e-mail met je verzoek naar info@sandyjansen.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wilt maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door SJ Osteopathie en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als ondernemer, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Sandy Jansen
Platostraat 36
2675XC Honselersdijk

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 44 58 43 01.
Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

info@sandyjansen.nl
Het contactformulier