Plan een afspraak of neem contact op

SPECIAAL OP MAAT GEMAAKT

Heb je vragen over de behandelingen? Mail me op onderstaand e-mailadres.

Wil je graag een behandeling inplannen? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.

BOEK NU GEMAKKELIJK VIA HET ONDERSTAAND FORMULIER JE AFSPRAAK ❤️

Mijn werkgebied

Op het kaartje zie je in welke regio’s ik werkzaam ben.

Twijfel je of ik in jouw regio kom? Stuur me dan een mailtje. Val je ver buiten deze regio dan gaat het me helaas niet lukken om je te helpen.

Veelgestelde vragen contact

Ik wil mijn paard blessure preventief laten behandelen. Hoe werkt dit?

Bij een eerste kennismaking/ behandeling vertel ik jou meer over de zwakke plekken van jouw paard. We kunnen dan samen aan de hand van zijn herstel na een behandeling kijken hoe vaak jouw paard behandelt moet worden om hem blessurevrij te houden. Meestal is dit wel 1x in de 3 à 4 maanden. Mocht je paard tussentijds een keer vastgelegen hebben of er is iets anders aan de hand, trek dan aan de bel!

Mijn paard is kreupel. Wat nu?

Wanneer jouw paard kreupel is dan heb je waarschijnlijk een advies gehad van de dierenarts en deze moet je dan ook opvolgen. Je kunt jouw paard ondersteunen door hem regelmatig te masseren. Door de massage help je de doorbloeding. Hierdoor kan je paard sneller herstellen, houd je de spieren van je paard in conditie en is er minder inval. Weet je niet hoe je jouw paard kunt masseren? Ik geef hierover een workshop, dus je kunt het zo leren.

Hoe weet ik of mijn paard een behandeling nodig heeft?

Je paard eens in het half jaar laten controleren is helemaal niet gek. Eigenlijk zou een therapeut voor je paard net zo normaal moeten zijn als je zadelmaker. Een behandeling kan nooit kwaad en er is altijd verbetering te zien en/of te merken, ook al lijkt er voor de behandeling niets mis te zijn. Daarnaast is het fijn om te weten dat je paard helemaal gezond is en de trainingen goed aan kan!

Wat is het verschil tussen mijn behandeling en die van anderen?

Ik probeer met mijn behandelingen de oorzaak van het probleem te vinden zodat het paard niet na 3 maanden weer terugvalt. Door de verschillende opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd, heb ik meerdere technieken geleerd om een paard weer in balans te krijgen. Soms heeft het paard een behandeling nodig en soms meerdere. Ik kijk echt naar het individu. Ook geef ik veel informatie en tips & tricks om je paard zelf gezond en gelukkig te houden. Hierbij werk ik graag samen met jou aan de gezondheid van jouw paard.