Vragenlijst vitaliteitsanalyse

Dankjewel voor je vertrouwen!

Ik ga met alle liefde en aandacht met het haarmonster aan de slag. Om tot de beste antwoorden te komen heb ik onderstaande vragenlijst voor de vitaliteitsanalyse gemaakt. Zou je deze in willen invullen voordat je het haarmonster naar mij toestuurt?

Dankjewel alvast. 

Dankjewel voor het invullen van de vragenlijst! Nu alleen nog een plukje manen verzamelen en versturen zodat ik voor je aan de slag kan!

Doe het plukje manen (ongeveer 10 haren het liefst met 1 tot 2 haarzakjes in aluminiumfolie. Stuur dit pakketje vervolgens op naar mij in een envelop met postzegel. Vergeet niet je naam te vermelden in het pakketje zodat ik weet dat dit van jullie is. 

Als je op vrijdag het monster op de post doet, dan ontvang ik de brief pas dinsdag. Hierdoor kan het wat langer duren voordat je jouw analyse binnen hebt. Zodra ik het monster binnen krijg probeer ik het binnen 5 werkdagen te verwerken.